Blogin 4-vuotissynttärit ovat vasta tulossa, mutta jos kerrankin olisi etuajassa juhlallisuuksien kanssa??? Blogisynttärien yhteyteen kuuluu nimittäin aina jonkinlainen leikkimielinen kilpailutus, eikä tämä vuosi ole poikkeus.

Onhan nimittäin niin, että perheemme sai uuden jäsenen tuossa kesällä. No juu, ehkä perheenjäsen on hieman liioiteltu ilmaus... Minä siis sain uuden ystävän, vaikka ystäviä ei yleensä kirppikseltä ostetakaan...

Uusi ystäväni on varsin kovapäistä sorttia, hattutukki kun on. Kesämökin maisemista kotoisin ja jykevää tekoa. Hän on ollut mitä mainioin ystävä lyhyen yhdessäolomme aikana, ja erityisesti Esikoinen pitää hänestä kovasti, sillä nyt ei pojan enää tarvitse esiintyä hattumannekiininani, vaan tämä ystäväni hoitaa sen homman aivan hyvän hyvyyttään, ilman eri korvausta ja vallan hyvinkin vielä, vai mitä itse sanotte?

Syksyn tulo tietää aina pipokauden alkua, ja tässä pari viimeaikaista tuotosta: ylempi pipo on neulottu G-B Wollen Jil-langasta (Tallinnan tuontia) ja alempi Nalle Colorista parin vuoden takaa. Mallit omasta päästä ja kulutusta ylemmässä 60 g, alemmassa 45 g.

Mutta minunhan piti siis mennä asiaan: ystävälläni ei vieläkään ole nimeä! Olen häntä hellästi kutsunut ihan vaan puupääksi, mutta eihän se sovi, ei alkuunkaan - kyllä kunnon ystävällä täytyy nimi olla. En tiedä edes, onko ystäväni mies- vai naispuolinen, mutta senkin voit ihan itse päättää omassa ehdotuksessasi.

Anna siis ystävälleni nimi! Se voi olla lyhyt ja ytimekäs tai pitkä kuin nälkävuosi - miltä vain sinusta tuntuu. Kerro ehdotuksesi 15.9.2010 klo 18 mennessä kommenttilootaan (laitathan myös tiedoksi sähköpostiosoitteesi tai vaikkapa Ravelry-nikkisi, niin onnen osuessa kohdalle tavoitan sinut jotakin kautta). Parhaat ehdotukset palkitaan, ja tietenkin voittava nimi! Varaan itselleni oikeuden palkita juuri niin monta nimiehdotusta kuin huvittaa... Palkintoakin voit itse ehdottaa: lankaa (kerro suosikkivärisi!), tai jos jokin oma tuotokseni sinua kiehtoo, niin kerro se. Yllä kuvatut pipotkin ovat vielä loppukäyttäjää vailla (vinkvink)!

Nimen, nimivoittajan ja palkitut ehdottajat julkaisen viimeistään 18.9.2010, tai aiemminkin, jos ehdin ja jaksan.

Nimeilemisiin!