Olen tässä huomaavinani, että pahin pipoinnostus olisi menossa ohi. On jo aikakin, jotain muutakin olisi kiva neuloa välillä. Tänään kaivelin hahtuvia esiin ja neuloin yhden patalapun, mutta se taitaa joutua odottelemaan jonkin aikaa huovutusseuraa. Tiedä sitten, jos paljonkin kutistuu, niin päätyy kyllä enemmänkin lasin aluseksi kuin patalapuksi. Kaiken kaikkiaan tuo patalapun neulominen on hiukan liian hidas tapa tehdä niitä, täytyn ee pohtia asiaa uudestaan.

Eilen ja tänään neuloin vielä kaksi pipoa. Toisen Scrap-happyn ja vielä kolmannen version puuterihuiskusta.

2952385880_01f8c9bd2b.jpg

Scrappyssä on nimetöntä keinokuitulankaa tuo resoriosuus (ajattelin, ettei kutita otsalla), sitten taitaa olla Maijaa, sitten seiskaveikkaa, sitten Nallea ja viimeiseksi Fortissima Sockaa. Joka raidassa kulkee mukana myös ohut vihreä kampavillsäie, joka meleeraa hauskasti nuo värit. Puuterihuiskussa taas on Nallea ja sitä kampavillaa - tuo Nallen vihreä pätkärääkätty sai ihan uuden ilmeen, kun neuloin kampavillan siihen mukaan. Painoa näillä pipoilla on 56 ja 48 g eli 104 g on taas lankoja kulutettu.

Eilen tuli postin kautta kaksi laatikollista lankaa. Hävettää ihan. Muori Menninkäiseltä ostin yhtä merinovillaa sekä merinovillasekoitetta, ja Pirkkikseltä kahta eri väriä merinovillaa sekä Floricaa neljää eri väriä. Ihanan pehmoisia lankoja ja kauniita värejä, mutta niitä en esittele täällä vielä tarkemmin, koskaanhan kun ei voi tietää, mitä niistä tulee, joululahjoja tai salaisille ystäville jotain... hmmm. Huuleni ovat sinetöidyt!

Tänään kannoin (ainakin melkein) kaikki viime aikoina neulotut hatut - siis ne, joille ei vielä ole omistajaa - ulos kuvattaviksi. Niitä oli aika monta...

2952385852_049163017c.jpg

Yksitoista taitaa olla kaikkiaan. Kyllä näitä vielä voi muutama syntyä, noita scrappyjä voisi tehdä pari punaisenkin sävyissä. Eilen tulostelin kylläkin erilaisten "cowlien" ohjeita, tai mitä ohjeita noihin nyt tarvitsisi, kun kyse on neulotuista putkista, mutta kumminkin. Ajattelin neuloa muutaman niitäkin arpajaisvoitoiksi, pyöröpuikoilla kun putkea voi neuloa melkein unissaankin!