Äh. Inhoan talviaikaa, inhoan maanantaita, inhoan sitä, etten ole nukkunut riittävästi. Onneksi päätin, että koska ja kun on joka tapauksessa poistuttava työpaikalta kesken päivän, jätän sitten loppupäivänkin väliin ja käyn hoitamassa asioita. Lasten juhla-asut kaipaavat pieniä täydennyksiä, samoin omani, akvaariokaupassakin pitäisi käydä, häälahja-asiaa hoitaa, pankissa käydä (ihan in person, höh!) ja sitä rataa. Päätin sitten hoitaa näitä kaikkia yhdellä kertaa, sillä loppuviikko tulee olemaan taas sellaista hei hulinaa ja mummon päätä seinään -meininkiä, ettei pahemmasta väliä.

Pistin pystyyn läntisen uudenmaan neulojia varten oman blogin, joka löytyy osoitteesta:

http://lanskari.blogspot.com/

Jospa tästä nuo neuletapaamisetkin lähtisivät pikkuhiljaa käyntiin.

Eilen tuli valmiiksi toinen New new shale cowl, lankoina Novitan Jussi ja ilmeisesti Florica. Painoa tekeleellä on 104 g, ja se on parhaillaan kuivumassa huuhteluainekylvyn jäljiltä. Uusi hupukas pääsi puikoille yöllä (Ruskeaa ja pätkävärjättyä Nallea), kun hullu seurasin vaalitilannetta (parempaakaan tekosyytä ei televisiosta löytynyt neulomisen seuraksi) pikkutunneille asti. Ilmankos tänään on nakit silmillä ja niskaa särkee silkasta unenpuutteesta.

Lohikäärmehuivi on edelleen vaiheessa, lykkäsin sen eilen syrjään saatuani ensimmäisen liepekkeen neulottua. Paksuilla puikoilla neulominen jumittaa niskaani ihan armottomasti, eikä tuo huivi ole enää ihan kevytkään kannatella, joten teen sitä aina hetken aikaa ja sitten jatkan toisella työllä. Tajusin tuota neuloessani, ettei ihmekään, kun ensimmäisestä Lohikäärmeestä tuli niin onnettoman näköinen: siitähän puuttuu mm. kokonaan tuo sileän neuleen osio. Juu, ei pidä peiliä syyttää, jos naama on vinossa... ;-)

****

Eilen illalla olin pitkästä aikaa esiintymässä kuoron kanssa. Tuntui mukavalta, paitsi että konserttipaikka oli pieni ja hikinen ja täynnä ihmisiä, joten välillä sai ihan tosissaan haukkoa henkeään. Seuraava esiintyminen on tiedossa marraskuussa noin kuukauden kuluttua, silloin Hangossa.