Tämä viikonloppu on taas vilahtanut ohi kuin siivillä. Eilen, kun olimme kotiutuneet lasten kevätjuhlista pizzerian kautta, päätin ensin olla tarmokas ja silittää pois edes osan lankahuonettani valtaavasta pyykkivuoresta. Silittämisen ohella siivoilin myös lankahuonetta, ja järjestelin lankoja uusiin laatikoihin sekä siivosin pöytää, jonka pintaa ei ole taas pariin kuukauteen näkynytkään. Lisäksi etsin askartelutarvikkeita, joita pistän huomenna postiin menemään korvauksena parista jutusta, jotka toivottavasti saan postissa jossain välissä.

Kun olin näin saanut hankittua hyvän omatunnon piti istahtamani sohvalle ja ryhtyä fufouttamaan ensimmäistä ufoani, mutta kuinkas ollakaan, jotenkin vain päädyin nappaamaan lankahuoneen laatikosta kalastajalankaa, josta ryhdyin toteuttamaan uusinta saippupussi-pesukinnas -yhdistelmää. Saippuapussi olikin nopea virkattava, mutta pesukintaassa meni tovi kauemmin, joten se valmistui vasta myöhään yöllä. Tänään sitten päättelin ja kuvasin tuotokset:

1606806.jpg

Saippuapussista kerkesin jo tekemään toisenkin version ja toinen pesukinnaskin on jo tuloillaan. Onpahan sitten edes muutama mukava kesälahja valmiina, jos ja kun tulee tarve.

Mutta kunhan tuo toinen kinnas on valmiina, siirrynkin Fufo-kuukauden viettoon ja virkkaan ensin loppuun esikoisen torkkupeiton. Ja nyt on hyvä hetki mennä jatkamaan virkkuuta, joten soromnoo!