Kiersipäs tämä meemi nyt sitten minunkin kohdalleni, eli Sipi haastoi minut kertomaan blogini nimen ja nimimerkkini tarinan. Nimimerkistäni olenkin jo joskus aiemmin kertonut, joten ihan lyhykäisesti sitten vielä kerran tässä: Pelagia on kuopukseni toinen nimi, jonka hän on saanut isäni suvun mukaan - minulla on ollut samannimiset isomummu ja isotäti. Nimi on minusta vain kertakaikkiaan niin ihana, se tarkoittaa valtameren tytärtä ja tulee alunperin kreikasta, joten halusin omia sen itselleni edes täällä blogimaailmassa. Pelagia on ollut karjalassa varsin suosittu naisen nimi, tosin siellä se kulki yleensä muodossa Palaga, ja minullahan on täällä blogimaailmassa myös samanniminen kaima... =) Terveisiä vain kaimalle Palagan puikkoiluihin!

Blogini nimeä mietiskelin jopa muutaman tovin verran, mutta kun olen luonteeltani karjalaisen kipakka naisihminen - tosin en kuitenkaan ihan hirmuisen äkäinen - ja olen ihan suosiolla keski-ikäinenkin, niin siitähän se sitten tuli tuo keskiäkäinen. Tunnustukset puolestaan taitavat tulla suuren kirkkoisä Augustinuksen mukaan, joka ainakin oman muistini mukaan joskus totesi sattuvasti, että "Herra, tee minusta siveä - mutta ei aivan vielä!" Ei niin, että minulla erityisen paljon olisi tunnustettavaa *hih*, mutta jotenkin vain tuo kuulosti jollain tapaa komealta ja salaperäiseltäkin, tuo Tunnustukset... *tää on dramaattinen ihminen äkäisyytensä lisäksi* Ja vaikka tässä blogissa paljon höpistäänkin käsitöistä, en halunnut tästä koskaan pelkkää neule- tai virkkausblogia, joten siinäkin mielessä tuo nimi sopii paremmin tämmöiselle "yleisblogille".

Minusta tuntuu, että lähes kaikki on jo tähän haastettu mukaan, ja tiedän, että kaikki eivät meemeistä pahemmin perustakaan, joten napatkoon tämän mukaansa jokainen sellainen, joka haluaa bloginsa tarinan kertoa.