Panovirhepaholainen vieraili otsikossa, mutta siitä viis. Nyt on aika, tarve ja hyvä tarkoitus julistaa nimikilpailu, sillä niin hyvä mielikuvitus kuin minulla onkin, en keksi itse sopivaa nimeä tuolle siniselle jämälankapeitolleni... Rajaan jo tässä vaiheessa ehdotuksista pois vaihtoehdot "Sinivalkoinen jämälankapeitto" ja ihan siksi, etten erityisemmin pidä Jukka Kuoppamäestä, myös vaihtoehdon "Sininen ja valkoinen"... Kaikella kunnioituksella... ;-)

Keksi siis nimi, joka mielestäsi osuvasti kuvaa peitettä. Anna mielikuvituksesi lentää vapaasti, etsi innoitusta musiikista, runoista ja kirjoista tai luonnosta, aivan kuten itse parhaaksi näet. Parhaan nimivaihtoehdon valinnan aion antaa kuopukseni harteille, sillä hän tuntuu mieltyneen tuohon peittoon, joten hän lienee myös paras päättämään siitä, mikä nimivaihtoehto on voittaja. Palkitsen myös itseäni eniten miellyttävän vaihtoehdon, jos se ei satu olemaan sama kuin tyttäreni valitsema.

1464373.jpg

Mielikuvituksesi vapaalle lennolle annetaan siivet tästä hetkestä alkaen, ja leijailuaikaa on lauantaihin, 19.4.2008 klo 18.00 asti. Jätä nimiehdotuksesi kommenttilootaan ja jätä myös itsestäsi sen verran tietoja (www-sivun osoite ja/tai spostiosoite), että tarvittaessa tavoitan sinut. Ja nyt - lähde lentoon!