tai siis onhan niitä montakin, mitä en ymmärrä, mutta juuri nyt ihmettelen tätä: miksi ihmeessä suurin osa blogiotsikoistani alkaa kirjaimella V? Tämäkin melkein alkoi, mutta viime tingassa muutin otsikon toisenlaiseksi. Tai ehkä ne eivät kaikki alakaan kirjaimella V, minä vain kuvittelen niin, ja kun muutenkin nyt sattuu olemaan V-tuulella, niin ehkä kaikki vain näyttää siltä. Anteeksi.

Näin tärkeistä asioista voisi toki jatkaa vaikka kuinka kauan, mutta kun kerran tärkeissä asioissa ollaan liikkeellä, tuli mieleeni eilisen päivän tärkein uutisotsikko: tiesittekö, että ruotsalaisten yleisin lause on "Jag vet inte." Ei VOI olla totta! Seuraavaksi vaadin, että tutkitaan, onko mitään perää siinä, että suomalaisten yleisin lause on "Emmää vaan tierä..." tai kenties moniselitteinen lausahdus "Häh?!"

Kun nyt on ihmettelemässä, voi yhtä hyvin ihmetellä sitä, miksi pitää olla töissä, vaikka väsyttää ja haukotuttaa, tai miksi pitää pestä pyykkiä, mistä taas tuli mieleeni, että miksi ihmeessä saatan unohtaa kuulakärkikynän hupparitakkini taskuun ja tunkea takin pesukoneeseen??? Ja miksi ainoa vaate, joka oman takkini lisäksi (tummansininen takki eli no big deal) värjääntyy, on isännän housupari... Tänään kotona meillä katsotaan, mihin tahranpoistoaineista oikeasti on eli terveisiä myöhemmin sitten Keskiäkäisen tavallistakin äkäisemmästä koekeittiöstä... =(

Samalla voisin sitten ihmetellä sitä, miksi mukavat neuletyöt tuppaavat loppumaan liian nopeasti kesken ihan kuten hyvät kirjatkin, miksi lankahamsterikuu alkaa jo ylihuomisen jälkeen ja miksi, voi miksi en jo ole kotona neulomassa??? Tai oikeasti mun pitäisi olla siellä silittämässä, sillä olen luvannut itselleni, että joka päivä silitän ainakin viisi vaatekappaletta pois tuosta lankahuoneeni nurkkaa rumentavasta ällistyssuuresta kasasta. Tiesittekö muuten, että minulla on aika paljon vaatteita, ne vain viettävät pääosin aikaansa silitystä kaipaavien läjässä... No, eivätpähän pääse pahemmin kulumaan!

Oikeasti voisin kuitenkin tämän älyvapaan postaukseni lopuksi todeta, että meikän lankapaastokilvoituksesta voi tämän oman B-login lisäksi lukea Tuplahamstereiden B-logista. Sitten ylihuomisen jälkeen.