Lievästi sanottuna hektinen viikonloppu alkaa kolkutella viimeisiään - olisi keskiäkäisenkin aika vetäytyä kerrankin ajoissa yöpuulle, mutta minkäs teet - nyt on hillitön neulontavimma päällä, kun taas kerran tartuin puikkoihin koukun sijasta. Tai siis kyllä olen tarttunut koukkuunkin.

Varsin kulutusköyhän syyskuun loppurykäisy on ihan kohtuullinen: ensinnäkin lahjoitin lasten varamammalle 750 g erilaisia sukkalankoja, osin vaihdossa sukkiin ja lapasiin omille lapsille ja osin "liksana" lasten hoitamisesta. Sitten innostuin neulomaan vaaka-tilkkuja, yhteensä kahdeksan kappaletta, kun laskee vielä Tilkkujen yönä neulotut kaksi tilkkua (omista langoista), ja langankulutusta kertyi yhteensä 245 g. Tänään sitten nappasin mukaani lätkäturnaukseen ohuita puuvillalankoja, ja turnauksen luppohetkinä syntyi sitten verkkopipaa: yksi valmiiksi ja omistajalle asti, toinen pääsin hyvään alkuun ja valmistui täällä kotosalla - esikoinen saa viedä sen uudelle omistajalleen huomisen treeneihin. Lankana molemmissa oli tummansininen Viola, ja lankaa kului massiiviset 35 g kahteen pipaan.

Nyt on taas työn alla parikin vaakatilkkua (ai, kuinka niin addiktoiduin noihin nopeammin kuin sanotaan "pyöröpuikko"...) ja keskeneräiset huivivirkkuut saavat odotella vuoroaan. Huomenna on luvassa varmaankin kohtuullisen paljon neulonta- ja virkkausaikaa, sillä on taas aika pitää vapaapäivä töistä ja ajella Lastenklinikalle kuopuksen kanssa. Katsotaan, mikä työ voittaa kilvan ja pääsee ihan pääkaupunkiin asti tehtväksi... =)