Tänään oli oikeastaan kaksi tärkeää asiaa ylitse muiden: viimeinen SNY-paketti saapui ja olin Lohjalla neuletapaamisessa.

Tässä kuva siitä ensimmäisestä tärkeästä:

Minun SNYni oli Johanna tästä blogista. Viimeiseen pakettiin Johanna oli pakannut kerän Kunstgarn -lankaa (ah, ihku harmaa!), itse tehtyä kahvisaippuaa, kahvipaketin (minttusuklaan makuista, namnamnam), kynttilöitä ja kauniin käsintehdyn kortin. Kuva piti napata heti, vaikka olin lähdössä neuletapaamiseen - bloggaaminen kuitenkin jäi näin iltaan.

Neuletapaamiseen olimme sopineet tuovamme pienet pikkujoulupaketit. Omaan pakettiini sujautin vanhasta Novitan Alpakasta pikapikaa neulomani Uddevallat, kahta eri sävyistä valkoista Floricaa sekä tukun Kool-Aid -pusseja. Tässä siis kahdeksannet Uddevallat:

Jostain syystä tämä Alpakka oli paksumpaa kuin varastossani oleva beige, joten neuleestakin tuli aavistuksen "tuhdimpaa" kuin aiemmissa - ja näistä tuli aivan ihanat! Harmillista, etten tosiaankaan voi itse alpakkaa käyttää! Lankaa kului 35 g (luulisin, en kerinnyt punnita...), puikot 3,5 mm ja fiilis: hyvä. Kyllä näistä harjoituksen kanssa jo tulee ihan kivoja...

Tapaamisessa meitä oli paikalla neljä, joten pakettien arpominen olisi ollut vähän tylsää; päätimme sitten kukin ojentaa pakettimme oikealla puolellamme istuvalle, ja hieno lahjakierrätys siitä tulikin: minä sain omassa paketissani namukkaan oranssi-ruskea-keltaisen sukkalankakerän Annariulta ja minun pakettini päätyi Zeldalle (jolle ihan vähän vaan olin toivonutkin sen päätyvän). Annariukin vähän vihjaili, että oli väriä valitessaan ajatellut tuon sopivan hyvin vaikkapa huiviksi, ja sellainen siitä mitä luultavimmin tuleekin!

Kolme lakkopäivääni kuluivat nopeasti, kuten vapaapäivät aina. Pyykkiä tuli pestyä paljon, silittämäänkin pääsin tänään, ja muuten olen sitten nauttinut olostani neulomalla - kummipohjankin joululahja alkaa olla ihan viimeistelyvaiheessa. Tosin se annetaan vasta joulun jälkeen, joten en kiirehdi nyt sen kanssa, vaan aloitin neuletapaamisessa yhdeksännen Uddevalla-parin neulomisen; näistä tulee NUPS-väritykselliset...

Kuopukselle neuloin eilen turhia kiirehtimättä pipon loppulangasta pienen kaulurin:

Tähän meni pientä nöttöstä lukuunottamatta kaikki loppulanka eli 66 g. . Helpotuksen huokaus. Nyt on lapsi lämpimästi vaatetettu, vaikka ulkona paukkuukin pakkanen.

Huomenna on sitten taas palattava normaaliin päiväjärjestykseen eli on mentävä töihin. Mutta sitä ennen vielä vähän neulontaa...