Syksy on minulle ollut perinteisesti SNY-aikaa. Tänä syksynä lähettelin pakettejani varsin kauas pohjoiseen. Tavoilleni uskollisena unohdin myös kuvata lähettämäni paketit... Mutta kerrottakoon, että ensimmäiseen pakettiin sujautin Fame trend -lankaa, pienen rullamitan, omatekoisen kaulakorun ja korvikset, pokkarikirjan (parini kertoi tykkäävänsä lukemisesta)  sekä mausteista pikakahvia. Toiseen pakettiin, joka sattui sopivasti vaihtokaverini synttärikuuhun, otin teemaksi mausteet. Paketti sisälsi mm.  currynkeltaista Naganoa, erilaisia maustesekoituksia sekä Wollmeisen Spice Market -vyyhdin. Kolmas paketti lienee mennyt minulta jotenkin "ohi", kun en enää muista, mitä siihen laitoin... Noloa. Lankaa siinä nyt kumminkin oli, taisi olla sukkalankaa, ja vaihtoparini lapselle kirja sekä pikkuinen pehmoeläin. Viimeiseen eli joulukuun pakettiin panostin sitten virkkaamalla vaihtoparilleni Järbon Fantasia -langasta omanmalliseni huivin:

Lisäksi pakettin sujahti ainakin Regian Hand-dye Effect -sukkalankaa, Tallinnasta ostettu pellavahuovutettu kukkakoru ja pieni leivontakeittokirja. Vaihtoparini lasta muistin laittamalla mukaan PEZ-karkkiautomaatin, joka on Tuomas Veturin näköinen.

***

Osallistuin myös Ravelryn suomalaisten neulojien joulupakettivaihtoon. Omalle parilleni lähti itse neulotut säärystimet Tallinnasta hankitusta Jil-langasta: (väri on hyvin tumma harmaa, ei musta, kuten kuvasta voisi olettaa...)

Laitoin mukaan myös käyttämättä jääneet, samanväriset langat - niistä ehkä vielä saa säärystimille kaveriksi pipon... Mukaan lähti myös kaksi vyyhteä vuosikertafloricaa viininpunaisena, kaksi kerää grafiitinharmaata Fortissima Sockaa sekä Viivi & Wagner -keittokirja. Laitoin myös mukaan pussillisen neuletarvikkeita - silmukkalepuuttimia, silmukkamerkkejä, puikonpäitä jne.  Toivon, että vaihtoparini jossain vaiheessa kuvaa paketin ja laittaa sen Ravelryyn, sillä tosiaankin, unohdin kuvata senkin paketin! *laho pää*

***

Lomapäivät hujahtivat ohi neuloessa ja virkatessa. Ohimennen tuli neulottua kaksikin Tilted Blocks -huivia. Toinen Regian sukkalangasta ja toinen Länskäri-neulojien pikkujoulutapaamisessa saadusta Fortissima Socka Mexicosta. Kumpaankin huiviin sain menemään 100 g sukkalankaa kaksinkerroin neulottuina, ja tuo Mexico-langasta neulottu oli sitten jo tänään töissä kaulaani lämmittämässä. Ihanaa lankaa, vaikka onkin niin ohutta, että meikäläisen on melko pakko neuloa sitä kaksinkerroin, että jotain valmista tulisi. Langassa on mukana hevoskastanjaa, joka hoiti neuloessa hyvin käsiäni - ja nyt hivelee sitten kaulaani. Olisikohan tässä ihan uusi kosmetiikakikka keski-ikäisen kaulanahkan hoitoon????

Neuloin myös viimeinkin loppuun yhdeksännet Uddevallat, ne NUPS-versiot. Kuvia ei vielä ole, sillä huivit lepäilivät eilen kuivumassa ja Uddevallat valmistuivat vasta pimeän tultua - eikä ollut kuvaajaakaan paikalla. Kuvia siis luvassa myöhemmin, vaikkapa uuden vuoden juhlinnan kunniaksi.

Kun en eilen illalla enää muuta keksinyt, katselin Band of Brothersia (ihan lempparisarjojani muuten, pakko vielä joskus ostaa se DVBD-boksi...) ja virkkasin samalla ruskeasta seiskaveikasta taas yhtä kolmiohuivia. Jep. Tylsää. Ennalta-arvattavaa. Mutta tarpeellista. Äitini on onnistunut myymään kaikki aiemmin virkatut ylijäämähuivit, joten täytyy koukutella niitä lisää lankaholistin tulevien hankintojen edes jonkinasteiseksi oikeutukseksi... eiks niin?

Vuoden vaihtumista odotellessani päivitän tässä joutessani myös langankulutukset ajan tasalle. Kai nuo varastosta vähentyneet lahjoituksetkin voi laittaa poistumaan???