Oli toki eilen se, että hain SNY:n paketin postista. Kun ei vieläkään saa niitä kuvia laitettua, niin kerrottakoon ihan sanallisesti: paketista kuoriutui ensinnäkin kaksi kerää varmastikin maailman pehmoisinta RY Bamboo-lankaa... ihana kiilto ja pehmeää kuin vauvan peppu... siitä tulee vielä joskus jotain kivaa lähelle ihoa! Paketissa oli langan lisäksi tietenkin erittäin kaunis kortti sekä rutosti kaikkea namia: fazerin sinistä suklaata (syöty!), jogurttimansikkanamuja (syöty!), appelsiinilla maustettua valkoista teetä (ei vielä kokeiltu, mutta pian...) sekä oma namipussi lapsille (ei vielä syöty, hehheh...). Kortin sisältä löytyi vielä pieni punainen badge: "I love crafts". *Tää niiaa ja kumartaa ja kiittää kauniisti!*

Sain myös hoidettua tuon työlistani eilen: kävin postissa, - Tsikko ja Mayasiba, paketit ovat tulossa - kävin kirjastossa, kävin urheilukaupassa ja poika sai sentään uudet polvisuojukset, jotka asiaankuuluvalla kiitoksella otettiin vastaan ja hyviksi havaittiin.

Käsityörintamallakin tuli valmiiksi tuo seiskaveikan jättiraidasta virkattu huivi, tosin vielä on edessä kastelu ja pingotus. Aloitin myös - jälleen kerran - uuden huivin virkkaamisen, tällä(kin) kertaa seiskaveikasta, ja tuota aion tehdä hartaasti, sillä kyseessä on taas ihan oman mallin suunnittelu. Jos tuo osoittautuu kelpoisaksi malliksi, väsään siitä ihan ohjeenkin.