Ylläkirjoitetusta voi päätellä, ettei kukaan ystävällinen ilmoittautunut myymään vähän käytettyä otsikkoaan. Sen sijaan Emil kävi ystävällisesti muuten kommentoimassa. Kiitos, kokouksessa oli mukavaa, eikä se kestänyt liian kauan.

Olen tainnut antaa periksi tuon boleroni kanssa - ei se enää ehdi hamsterikuukauden saldoihin. No, ehtiipähän valmiiksi sitten joskus. Kun ei ollut fiilistä neuloa sitä eilen, niin kotiin päästyäni sitten hetken istuin ihan rauhassa, kunnes jonkinasteinen inspiraatio laskeutui ranteiden tasolle, ja virkkasin sitten taas yhden pitkän suorakaidehuivin. Olen tällä erää aika pahasti fiksoitunut a) huiveihin, b) virkkaukseen, c) tuohon omaan malliini ja d) paksuihin lankoihin. Mistä tuli mieleeni, että jos kerran neulojilla on pakkoneuloosi, niin mikä on virkkaajilla? Virkkoosi? Mistä taas tuli mieleeni, että tilasin Marsulta kaksikin pakkoneuloosi-paitaa. Pitäähän sen taudin uloskinpäin näkyä...

Mutta siis palatakseni asiaan eli uusimpaan huiviini: minullahan on x määrä edullisesti ostettua Boston-lankaa, jonka väri on kauniisti sanottuna keskiruskea, vähemmän kauniisti kai se tuo mieleeni lähinnä lapsenpeen... Lanka on siis PAKKO yhdistää johonkin toiseen, että se olisi edes jollain lailla siedettävän näköistä, kuten esim. tässä:

1057594.jpg

Tai en minä tiedä, onko se siedettävän väristä noinkaan, mutta anyway, eilen illalla inspistä etsiessäni käteen sattui veljeltä jenkeistä saatu orpo kerä 100 % paksua villalankaa, jossa on kehrätty yhteen sammaleenvihreää ja hetkonen... siis ihan samaa ruskeaa kuin Bostonissa! No, siitä se sitten lähti, kuten jo kuolematon ilmaisu sen sanoo. Kaivoin näille kahdelle langalle kaveriksi orvon jämäkerän Novitan sammaleenvihreää Juliaa, ja sitten vain 8 mm:n virkkuukoukku suihkimaan. Puoliltaöin oli huivi valmiina ja pääteltykin. Kuvaa ei siis tosiaankaan vielä ole, mutta ottakaa sielunne silmiin tuo aiemmassa postauksessa oleva mustavalkoinen huivi, korvatkaa musta tuolla ruskealla ja valkoinen sillä kaksivärisellä vihreällä ja mustaharmaa sillä Julialla, niin saatte ihan hyvän käsityksen siitä, miltä uusi huivi näyttää.

Huivi on minustakin ihan kiva, otan sen ihan oikeasti omaan käyttööni, ja nyt vain pohdin, kannattaako vielä tehdä tuosta jenkkilangan lopusta ja Bostonista yhdessä piponen huivin kaveriksi - olen tosi huono päähineitä käyttämään, se on jo nähty, mutta mitä muutakaan niille keksisi? No, huiviin meni lankoja 196 g, joten hamsterisaldoni kasvoi sen verran. Nyt uupuu enää reilu 400 g ja ylittäisin 3 kilon kulutuksen. Viime vuonnahan pistin menemään helmikuussa reilut kolme ja puoli kiloa, ja silloin oli vielä päivän lyhyempi kuukausikin... No, tänä vuonna on ollut muita kiireitä, pahimmoilleen tullut vatsatauti ja muuta hidastavaa, joten täytyy olla tyytyväinen siihen, että ylipäätään on saanut jotain kulumaan.

Täytyy yrittää vielä keksiä jotain kivaa ja kuluttavaa neulomista/virkkaamista näiksi pariksi loppupäiväksi... Lankaa kun vielä piisaisi! =)