Eilisilta kului koruillassa työpaikan yhdessä neukkarissa. Taisi olla kolmas kerta minulle, ja luultavasti alkaa jo riittääkin. Inspiraatiota ei ihmeesti ollut, tosin yksi idis minulla oli oman äitini ja anopin joululahjoihin, ja sen toteutin. Samoin värkkäsin itselleni pikkujoulukorut (jos vaikka menisinkin juhliin...) ja kälyilleni lahjantynkää. Pitäisi varmaan ne omatkin helmikamat joskus kaivaa esiin ja tosissaan tehdä ihan itsekin ja omista tarpeista.

Uddevallat (ensimmäiset) valmistuivat ja puikoille hipsivät heti toiset. Nuo ensimmäiset neulaisin noista lahjoituslankavaraston uumenista löytyneestä kerästä, jotain tosinapakkaa villalankaa ja punaista väriä. Hyvät tuli. Toiset Uddevallat syntyvät Novitan vanhasta alpakasta ja menevät lahjaksi eläköityvälle työkaverille. Teen niihin vähän ohjetta pidemmät varret, ja saattaa olla, että keksin niihin jotain pientä ekstraa (jos jaksan). Loput alpakat taidan sitten neuloa yksin tein arpajaisvoitoiksi tai lahjalaatikkoon odottamaan, että saan ne varastosta pois. Huomasin kyllä muuten heti, ettei alpakka minulle sovi, sillä muutamankin rivin neulominen sai heti allergiaoireita aikaan. Mutta kestettävä on.

Muuten olen tavattoman pahalla tuulella koko ajan. Taidan olla loman tai edes kunnollisen yöunen tarpeessa. Ehkä olisi tänään parasta mennä ajoissa nukkumaan, etten kohta ole enemmänkin kuin vain keskiäkäinen...