Nukkumassakin pitäisi jo olla, muttei väsytä. Uurastin BB:n loppumetreille yhtä hyshys-käsityötä, josta en sitten kaiketi toistaiseksi voi kertoa muuta kuin että lankaa kului 180 g. Sitten pitikin mennä kaivamaan esiin puuvillalankaa (!!!) ja virkkuukoukku, ja ryhtyä virkkaamaan verkkopipaa. Esikoisen joukkuekaveri on nimittäin hukannut omansa, joten uusi on tehtävä. Ajattelin koukutella saman tien kaksi, niin voi välillä pistää toisen pesuunkin...  olen melko varma, että minulla olisi ollut yksi valmiina jossain, mutta lankahuone on totaalisen kaaoksen vallassa, enkä jaksa sukeltaa sekaan.

Tänään on elämään mahtunut yllättävä visiitti Nummelassa tapaamassa vanhaa ystävää sekä lätkämatsia Espoossa. Esikoisen joukkueesta on yksi pelaaja jumissa Thaimaassa ja kaksi lomailemassa Egyptissä, joten joukkue pelasi vajaalla kokoonpanolla. Mukana menossa oli vakiopaikkaaja kaksi vuotta nuorempien joukkueesta. Kaksi pelaajaa sai vammoja pelin kuluessa, joten aika kovilla pojat olivat, kun osa joutui pelaamaan melkein koko ajan. Turpiinhan siinä tuli, varsinkin kun oltiin Espoossa. Esikoinen syötti joukkueen ainoan maalin, siinä kaikki perhekohtaiset ilonaiheet. Muutenkin katsomosta käsin näytti siltä, että suurinta osaa pojista ei olisi tänään huvittanut pelata lainkaan. Sen verran kädetöntä ja jalatonta menoa oli.

Esikoinen jatkaa lätkärintamalla huomenna -95 -matsissa täydennyspelaajana (siellä on osa joukkueesta sairastuvalla) ja tiistaina on matka Hyvinkäälle Ahmoja vastaan oman joukkueen kanssa. Treenejäkin kai olisi jonain iltana tarjolla, matalalentoa siis tiedossa koko tuleva viikko, kun kuopuksellakin on alkuviikosta kaikki omat harrasteensa ja viikonloppuna partioleiri. Onneksi saan huomenna aloittaa työviikon hierojan pöydällä... =)

Akvaariossa on taas yksi kala vähemmän: yksi kala viiden kardinaalitetran parvesta löytyi torstaina kellumasta kuolleena. Kuolinsyystä ei ole tietoa, mitään poikkeavaa käytöstä tai vaikeuksia en ehtinyt huomata. Nyt vain mietityttää, että pitäisikö käydä hankkimassa muutama kardinaali täydennykseksi parveen vai pärjäävätkö noin pienellä porukalla keskenään... Hunajarihmat ovat kotiutuneet akvaarioon mainiosti ja syövät kaiken, mitä eteen sattuu. Ne käyvät näpsimässä jopa nuoliaisten ruokatabletit. Ihme ahmatteja.